„Имало едно време, през девет планини в десета…” Така започват приказките, които тихо шепнем на обичните си деца…! В приказните истории има юнаци, змейове, принцеси и краят винаги е щастлив. Героите накрая ядат, пият и се веселят. Хубавите български приказки винаги завършват на трапезата. Нима може да си представим нашия празник без топла питка, красива торта, сладки и бонбони….!?

СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ ще бъде част от Вашата собствена Приказка, която ще напишете заедно с Нас!!!

Имаме удоволствието да Ви представим най-големия Онлайн магазин в страната СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ, който има за цел бързо да достави ДО ВСЕКИ ДОМ в България - торти, сладки, ритуални погачи, десерти и др…. Това е огромно предимство в случай, че нямате време да се подготвите сами или ви липсват нужните умения. Ние се стремим да отговорим на всички клиентски желания, предлагайки най-доброто от своите каталози. 

Изкушаваме се да кажем, че поддържаме традициите по един съвременен начин. С един клик Вие успявате да организирате Вашия  празник!

Ако търсите всичко за трапезата, ако сте домакин на корпоративно събитие и етикетът изисква стилен бюфет, екипът ни е на разположение. Можем не само да доставим във всяка точка на България нужните продукти, но и да помогнем с професионални съвети за декорацията, поднасянето и церемониите, съпътстващи Вашето тържество. На Ваше разположение са повече от 2000 артикула с над 100 вкуса, като всеки един е приготвен по оригинална рецепта . Можете да бъдете уверени, че Вашият празник ще бъде стилен и тържествен, на нужното ниво. Нашият асортимент се увеличава непрекъснато, постоянно търсим нови и интересни, идеи с които да изненадаме Вас, Вашите гости и клиенти. Работим с най - добрите Шеф сладкари, професионални декоратори, шоколатиери , майстор пекари, готвачи….

Обърнали сме специално внимание на корпоративните си клиенти. Създадени са специализирани категории, в които всяка фирма може да реализира своите идеи!

Брандовете се стремят да затвърдят доброто впечатление в своите контрагенти и партньори, разчитайки именно на кетъринг в паузите и след приключване на мероприятието. Затова никак не е случайно, че търсенето на подобни услуги нараства все повече. Фирмените събития, от своя страна, също изискват присъствието на кетъринг като част от бизнес културата. Тук говорим за корпоративно поведение, но стилно приготвената храна може да се впише отлично в цялостния облик на един семинар, презентация или конференция.

СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ има една прекрасна и напълно реална цел – да стане част от Вашия празник. Ето защо нашите предложения са вкусни, здравословни и приготвени с голям професионализъм и отдаденост.

 Свържете се с нас и направете своята заявка СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ е мястото, където ще откриете всичко, от което имате нужда.  Вашата поръчка ще бъде доставена професионално и навреме.

Ние ще допишем Вашата приказка и празникът ви ще се превърне в запомнящо се събитие.

А какво е животът, ако не поредица от прекрасни моменти....ВЪВ ВСЕКИ ДОМ!!!

 

 

ДО ВСЕКИ ДОМ!

 СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ