ИНФОРМАЦИЯ

Как мога да поръчам?

Можете да поръчате онлайн на www.sladka-bulgaria.bg, по телефон: 0889 75 77 57, 0889 77 22 75 и на електронната ни поща office@sladka-bulgaria.bg.

За да направите поръчка онлайн чрез, www.sladka-bulgaria.bg следвайте следващите 8 стъпки:


Първа стъпка: изберете продукт, който искате да поръчате.

Втора стъпка: натискате бутона ПОРЪЧАЙ.

Трета стъпка: можете да промените количеството на избрания от Вас артикул, като въведете желаните бройки / в този случай натиснете бутон  АКТУАЛИЗАЦИЯ НА КОЛИЧКАТА /, да се върнете обратно на предходната страница или да изпразните количката, ако все още не сте сигурни в избора. В случай, че искате да продължите, натиснете бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ КЪМ ПОРЪЧВАНЕ.

Четвърта стъпка: изберете как да поръчате, може да се регистрирате (бързо и лесно, лесен достъп до Вашата история и статус) или да поръчате като гост (не е нужна регистрация), натиснете бутон ПРОДЪЛЖИ.

Пета стъпка: информация за плащане – въвеждате Вашите данни (име, фамилия, ел.поща, адрес, град, телефон). Имате възможност да изпратите Вашата поръчка на посочения адрес или на друг, ако адресът на доставка е различен от Вашия.

Шеста стъпка: изберете начин на доставка стандартна или експресна  / експресната поръчка + доставка се оскъпява 25% от крайната цена на продукта / , натиснете бутон  - Потвърди порачката

Седма стъпка: изберете начин на плащане, който е най-удобен за Вас -  По банка, в брой, с наложен платеж. Вие автоматично ще бъдете прехвърлени на страниците им. След като въведете необходимите данни за трaнзакцията на дължимата сума, натиснете бутон - Потвърди порачката

Осма стъпка: след като ние получим Вашата поръчка, се извършва проверка на посочения от Вас телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.
СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ - ДО ВСЕКИ ДОМ !