Помощ

Как мога да поръчам?

Можете да поръчате онлайн на www.sladka-bulgaria.bg, по телефон: 0889 75 77 57, 0889 77 22 75 и на електронната ни поща office@sladka-bulgaria.bg.

За да направите поръчка онлайн чрез, www.sladka-bulgaria.bg следвайте следващите 10 стъпки:


Първа стъпка: изберете продукт, който искате да поръчате.

Втора стъпка: натискате бутона ПОРЪЧАЙ.

Трета стъпка: можете да промените количеството на избрания от Вас подарък като въведете желаните бройки/ в този случай натиснете бутон  АКТУАЛИЗАЦИЯ НА КОЛИЧКАТА /, да се върнете обратно на предходната страница или да изпразните количката, ако все още не сте сигурни в избора. В случай, че искате да продължите, натиснете бутона ПРОДЪЛЖЕТЕ КЪМ ПОРЪЧВАНЕ.

Четвърта стъпка: изберете как да поръчате, може да се регистрирате (бързо и лесно, лесен достъп до Вашата история и статус) или да поръчате като гост(не е нужна регистрация), натиснете бутон ПРОДЪЛЖИ.

Пета стъпка: информация за плащане – въвеждате Вашите данни (име, фамилия, ел.поща, адрес, град, телефон). Имате възможност да изпратите Вашата поръчка на посочения адрес или на друг, ако адресът на доставка е различен от Вашия.

Шеста стъпка: изберете начин на доставка стандартна (за цялата страна) или бърза / експресна (само за гр.София), натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.

Седма стъпка: изберете начин на плащане, който е най-удобен за Вас. При избор на Epay, по Банка, в брой, с наложен платеж. Вие автоматично ще бъдете прехвърлени на страниците им. След като въведете необходимите данни за трaнзакцията на дължимата сума, натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.

Осма стъпка: преглед на поръчката, където присъстват всички данни, които сте въвели преди това. Ако след проверка те са верни, потвърдете с бутона ПОРЪЧАЙ, ако не, натиснете бутона РЕДАКТИРАЙ, за да въведете правилните данни.

Девета стъпка: последен екран от Вашата поръчка, където можете да видите номера на поръчката Ви, като получавате и потвърдителен мейл с подробности за Вашата поръчка и възможност да следите статуса й.

Десета стъпка: след като ние получим Вашата поръчка, се извършва проверка на посочения от Вас телефон за валидността й чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.


ДО ВСЕКИ ДОМ !

Online to your home, Sweet Bulgaria

СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ