Наложен платеж / плащане при доставка /

Заплащане на дължимата сума в брой на куриер от фирма Еконт, при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:

  • Да отворите пратката;
  • Да проверите дали поръчаната стока отговаря на поръчката Ви.
  • В случай на счупена/повредена пратка се изготвя протокол съвместно с куриера.

УТОЧНЕНИЕ: Ако искате поръчката Ви да се достави на адрес, различен от Вашия и сте избрали този начин на плащане, СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ изпраща куриер първо при Вас, за да заплатите поръчката и след това я доставя на втория адрес, предварително посочен от Вас на нашия сайт. Услугата се заплаща двойно, според вида на избраната от Вас доставка, тъй като куриерът посещава последователно два адреса.

 

Плащане през системата на Epay.bg

Можете да платите през системата на Epay.bg, ако притежавате дебитна или кредитна карта, издадена от банките, включени в системата.

Регистрацията в Epay.bg на дебитна карта е еднократна – едновременно он-лайн и на банкомат, от страницата на ePay.bg изберете "Регистрация" и попълнете необходимите данни. За да добавите банкова карта в клиентския си профил, влезте в ePay.bg и от меню "Карти и микросметки", изберете "Регистриране на банкова карта“. Данни за картата, като номер и валидност, не се въвеждат в ePay.bg . След като изберете име на картата, ще получите цифров код с инструкция за активиране на регистрацията от банкомат. Валидността на този код е 48 ч. От менютата на банкомата изберете "Други услуги" - "B-pay", въведете код за регистрация 60006, след което въведете цифровия код за активация, получен от ePay.bg. Потвърдете плащането на таксата от 1.00 лв., за да приключите операцията. Ако откажете плащането на таксата, картата няма да бъде активирана за плащане в ePay.bg. След успешно активиране на регистрацията от банкомат, в списъка с платежните средства във Вашия клиентски профил автоматично ще бъде добавена информацията за Вашата карта. На посочения от Вас e-mail ще получите инструкция за активиране на регистрацията.

Регистрацията на кредитна карта се осъществява онлайн, като кода на активация присъства в банково извлечение и не се изисква въвеждането му на банкомат. Тази регистрация отнема 2-3 работни дена.

След избор на плащане през Epay.bg в процеса на поръчка, Вие ще бъдете автоматично пренасочени към страницата на оператора, където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането. След което ще бъдете прехвърлени на нашата страница www.podaraci.bg, което автоматично потвърждава плащането. Вашата поръчка ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашия акаунт в Epay.bg. За повече информация, посетете www.epay.bg

 

Плащане на каса на EasyPay

С EasyPay имате възможност да заплатите направената от Вас поръчка през електронен магазин www.podaraci.bg в брой в над 1970 каси на EasyPay в цялата страна. Пълен списък на касите на EasyPay можете да видите тук: http://easypay.bg/?p=offices. При плащане на каса на EasyPay трябва да посочите:

  • че извършвате плащане в полза на фирма „ ДИМА 5 ЕООД "
  • 0-цифренния номер (генериран от системата ни след завършване на поръчката Ви).

За платената от Вас сума получавате разписка/вносна бележка от EasyPay, като не дължите никаква такса за извършеното заплащане.

В случай, че забравите 10-цифрения номер, може да го намерите в потребитeлския Ви профил на нашият магазин в секция EasyPay | B-Pay или в писмо, което сме изпратили на Вашата електронна поща.

 

По банков път

Като преведете съответната сума на нашата банкова сметка:
IBAN сметката на ДИМА 5 ЕООД : BG33FINV91501016261742
BIC: FINVBGSF
Титуляр: ДИМА 5 ЕООД
Банка: Първа инвестиционна банка


УТОЧНЕНИЕ: За начало на поръчката се приема потвърждението, че клиентът е превел парите по сметката на ДИМА5 ЕООД

За да получите подаръка до края на работния ден:

  • необходимо е да преведете сумата в клоновете на Първа инвестиционна банка  най-късно до 11.00 часа.
  • необходимо е да преведете сумата от клон на друга банка до клон на Първа инвестиционна банка най-късно до 11.00 часа
  • необходимо е да ни изпратите сканирано платежно нареждане на имейл: office@sladka-bulgaria.bg

При плащане от чуждестранна банкова сметка е нужно да заплатите двустранните банкови такси (за Ваша и наша страна).ДО ВСЕКИ ДОМ!

 СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ