Модел: Дневник / ПАСПОРТ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА
Наличност: В наличност
29.50 лв.

Дневник / ПАСПОРТ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА

Какво съдържа „Паспорт на пътешетвеника“?

„Паспорт на пътешетвеника“ е малка книжка, в която ще можете да запишете най-интересното и вълнуващо от вашите пътешествия, били те в страната или в чужбина.

Първият раздел от нея е „История на пътешественика“ – тук ще намерите въпроси от типа „Кое е най- далечното място, на което сте били?“ , „Кое е най-любимото Ви място за настаняване (хотел, къща за гости, къмпинг и т.н“, класация на най-любимите Ви пътешествия до сега и други .
В този раздел се намират „Списък на държавите, които пътешественика вече е посетил“ и „Списък на пътешествията в България, които пътешественика вече е направил“.

Следващия раздел е „Профил на пътешетвеника“- тук Ви очакват още малко въпросчета, относно вашия вкус и предпочитания за пътешестване.

Същинската част на паспорта е дневникът Ви за 32 нови пътешествия. След всяко тях ще имате възможността да запишете най-интересното и любимо за Вас от това приключение. Ще трябва да попълните с кога сте били, колко дълго е било пътешествието Ви, имали ли сте трагикомичен/комичен момент по време на своято пътуване, кой е най- любимият Ви спомен и т.н.

В края на своя паспорт ще намерите „Ранг на пътешественика“. Има 5 ранга, като за да получите даден ранг ще трябва да изпълните 4-те му прилежащи условия. Дали ще сте „Гражданин на света“ или „Прохождащ пътешетвеник“? Колкото повече пътешествате, толкова по-висок ще става рангът Ви!

В паспорта Ви очаква и вашият пътешественик! Колкото повече приключенствате в светата на пътуването, той ще става все по-оборудван и ще може да се наслади на прекрасната гледка пред себе си! За целта сме Ви подготволи 20 стикерчета, които ще попучавате след като изпълните всяко условие от „Ранг на пътешественик“.Време за изработка: 5 работни дни

Експресна поръчка: 2 работни дни / 30% оскъпяване /


Доставка до всеки дом!


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА на продукт Дневник / ПАСПОРТ НА ПЪТЕШЕСТВЕНИКА ще намерите тук : ТУК

Всички снимки са примерни и може да има отклонения от поръчания продукт, тъй като всеки артикул се изработва ръчно. Посочените данни имат приблизителен характер. Имайки впредвид,че търговския механизъм е интензивен,ние препоръчваме да се обърнете към нас за уточняване на детайлите! Свържете се с нас:
office@sladka-bulgaria.bg

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!