Имаме удоволствието да Ви представим най-сладкият Онлайн магазин в страната СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ

Нашата онлайн платформа е изградена от водещи Български и световни производители, вносители на голямо разнообразие от хранителни стоки и услуги свързани с Вашите събития. Работим с най - добрите Шеф сладкари, професионални декоратори, майстор пекари и готвачи….

Всяка стока или услуга се контролира строго за предаването в цялост и перфектен външен вид от фирмите производители. Сътрудниците на платформата гарантират качеството и произхода на своите стоки. Нашите партньори: Гаврош, Ни-Кай, Бримекс, With love: Eli, Сладкарска къща АБИ, Колаков ООД, Дарк енд Милк, Милмекс, 1 Метър шоколад, Меденка Любимка, Шокобон и др.

Ако сте фирма или производител и желаете да сте час от онлайн платформата на СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ, моля използвайте формата за контакт.

Ние имаме за цел бързо и лесно да доставим до всеки български дом от голямото разнообразие на стоки и услуги : декорация, оборудване за събития, солен и сладък кетъринг, торти, пити, сладки, бонбони, шоколади, сурови десерти, сладолед, сладки подаръци и мн.други. За нашите клиенти, това е голямо предимство в случай, че нямат време да подготвят сами своя празник. Нашето желание е да поддържаме традициите по един съвременен начин. С един клик Вие успявате да организирате Вашия  празник!

Ако търсите всичко за трапезата, ако сте домакин на корпоративно събитие и етикетът изисква стилен бюфет, екипът ни е на разположение. Можем не само да доставим във всяка точка на България нужните продукти, но и да помогнем с професионални съвети. На Ваше разположение са повече от 3000 артикула. Нашият асортимент се увеличава непрекъснато, постоянно търсим нови и интересни идеи, с които да изненадаме Вас, Вашите гости и клиенти. Обърнали сме специално внимание на корпоративните си клиенти. Създадени са специализирани категории, в които всяка фирма може да реализира своите идеи. Брандовете се стремят да затвърдят доброто впечатление в своите контрагенти и партньори.

СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ има една напълно реална цел – да стане част от Вашия празник. Ето защо нашите предложения са вкусни, здравословни и приготвени с голям професионализъм и отдаденост.

 

СЛАДКА БЪЛГАРИЯ.БГ – ДО ВСЕКИ ДОМ! 

А какво е животът, ако не поредица от прекрасни моменти....ВЪВ ВСЕКИ ДОМ!!!